Me kysyimme, te vastasitte.

Hei ja mukavaa huhtikuun alkua!

Kiitos teille kaikille jotka vastasitte kehittämiskyselyyn.

Alla kerromme teille hieman millaisia vastauksia kyselystämme tuli ja miten pyrimme vastaamaan niihin.

 

29543124_1278036952296667_3313628056821032170_n.jpg                  TAPAHTUMAT:

MILLOIN JA MISSÄ:

Loppuviikon päivät osoittautuivat kyselyssä parhaaksi ajankohdaksi järjestää tapahtumia. Pisimmän tikun tässä kisassa veti torstai, Parhaana aikana pidettiin alkuiltaa klo. 18 jälkeenalkavaa ajankohtaa. Seuraavaksi eniten ääniä sai ilta eli klo. 21.00.

MITÄ:

  • ”Perinteiset” opiskelijabileet oli suosituin vaihtoehto tapahtumista. Tämän lisäksi erilaiset rastitapahtumat ja illanvietot mm. pubeissa kiinnostaisivat teitä. Avoimessa kentässä oli toivottu erilaisia teemabileitä
  • 41% vastaajista toivoi, että järjestäisimme alkoholittomia tapahtumia. Peli- ja pizzaillasta terttalaisest pääosin olivat tykänneet ja sille toivottiin jatkoa.
  • Teiltä tuli kivasti ideoita myös kulttuuri tapahtumiin. Näistä voisimme järjestää mm. erilaisia leffailtoja sekä osallistuua teatteri ja kulttuuritapahtumiin.  
  • Liikunnan osalta toivoitte matalan kynnyksen liikuntakokeiluja sekä ulkoilua yhdessä. Myös erittäin hyvin liikuntatapahtuma ideoita annoitte. Näitä lähdemme kehittämään eteenpäin, jotta saamme tapahtumia pystyy myös liikunnan osalta.
  • Koko perheen tapahtumille oli suhteellisen vähän kysyntää.

 

Tapahtumissa terttalaiset käyvät kiitettävän hyvin. Syyt miksi tapahtumiin ei välttämättä tultu olivat se, ettei koulun takia ole aikaa käydä tapahtumissa ja se, ettei tapahtumista löydy tunnelmaa. Koitte myös ettei tiedotus ole aina osunut aivan nappiin. Nämä auttavat meitä suunnittelemaan toimintaa eteenpäin ja pyrimme vastaamaan tarpeeseen mahdollisimman nopeasti!

*Toiveissa nousivat esille myös se, että lääkelaskupajoille olisi terttalaisilla suurta kysyntää. Myös erilaiset kokemuskouluttajat ja ajankohtaiset luennot kiinnostivat vastaajia.

 

aussie-kassi-musta-printti-kangaskassi                             TEKSTIILIT:

Tertan kangaskassit kiinnostivat vastaajia. Haalarimerkit koettiin hyviksi, mutta suurin osa teistä oli samaa mieltä kuin mekin eli haalarimerkit kaipaavat teidänkin mielestä päivittämistä. Haalarimerkkejä alamme kehittämään toivomusten pohjalta mahdollisimman nopeaan tahtiin.

Toivoitte merkkejä:

  1. hauskasti tehtyjä
  2. merkkejä, joita kaikki terttalaiset voisivat ostaa.
  3. alamerkkejä  
  4. ”yleismerkkejä”

 

Tertan haalarimerkkejen suunnittelu on nyt kovassa vauhdissa joten, jos sinulla on jokin valmis idea voit lähettää meille ideastasi kuvan.

 

745-pratbubbla-11-cm_big                               TIEDOTTAMINEN:

Facebook oli tykätyin ja toivotuin tiedottamis väylä tällä hetkellä. Instagramissa terttalaiset seuraavat meitä hieman harvakseltaan, tämä oli yllättävä, mutta hyvä tieto meille. Nyt osaamme kohdentaa viestintää niihin kanaviin, joita käytätte. Toivoitte, että infoaisimme Tertan järjestämistä tapahtumista sekä siitä, millaisia asioita viemme eteenpäin koululla.

Yleistä näkyvyyttä Tertalta toivottiin myös lisää. Tähän pyrimme vastaamaan koululla ja tapahtumissa sekä verkossa. Tähän myös me jokainen pystymme vaikuttamaan haalareilla, myös muiden järjestöjen ja yhdistysten järjestämissä tapahtumissa.

Kotisivuista annoitte palautetta, ettei ulkoasu tällä hetkellä ole kovin toimiva eikä houkutteleva. Tästä olemme teidän kanssa samaa mieltä. Toivottavasti pääsemme pian uusimaan kotisivuja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: