Tertan tuutorihaku on vielä käynnissä

Henkilön Tertta ry kuva.

Sinustako Tertan tuutori?!!

Vielä on mahdollista hakea tuutoriksi, aikaa ensi viikon maanantaihin 12.2 asti.

Tästä voit käydä tuutorihakemuksen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezeSbNTNefvzrhL5hfVpvW3h467oqx4Qc7qTr7EGerUhW3Xg/viewform?c=0&w=1

Miksi sitten hakea tuutoriksi?

Tapaat uusia ihmisiä niin Tertan sisältä, kuin muistakin opiskelijayhdistyksistä. Saat vastuuta juuri niin paljon kuin haluat. Ei siis tarvitse pelätä, että tuutorin pesti tuntuisi raskaalta opintojen oheella. Voit hakea ryhmätuutoriksi, joka ohjaa aloittavaa opiskelijaryhmää. Nyt ryhmätuutoroinnin ohelle on tullut myös liikunta-, kv- sekä markkinointituurorin pestejä. Ensi syksynä alkaa ensimmäinen englanninkielinen ryhmä, joka kaipaa myös tuutoreita. Voit siis valita juuri itsellesi mieluisimman tavan toimia. Saat koulutuksen opiskelijakunta Savottan puolesta. Työpaikat osaavat pitää arvossa tuutoroinnista saatavaa kokemusta. Se kertoo siitä, että omaat piirteitä joita työpaikoilla arvostetaan. Savoniassa myös henkilökunta arvostaa paljon tuutoreita. Tuutorina pääset osallistumaan myös erilaisten tapahtumien toteuttamiseen.

Tarvitsemme tähän iloiseen porukkaan monen tyyppisiä henkilöitä. Ei ole olemassa mitäänn tiettyä ihmistyyppiä, kuka sopisi kaikkien tuutoriksi. Tarvitsemme siis rauhallisia, räväköitä, pohtivia, innostuvia sekä eri-ikäisiä ihmisiä jokaiselta alalta! Laitathan siis jo tänään hakemuksen tulemaan. Siihen ei montaa minuuttia mene, mutta se tulee (toivottavasti) poikimaan sinulle monta mukavaa hetkeä Tertan tuutorina.

Muistakaa jatkavatkin tuutorit jättää hakemus.

Sinua mukaan odottaen Tertta ry:n hallitus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: