Uusi vuosi, uudet kuviot

Vuosi 2018 on jo mukavasti pyörähtäny käyntiin. Hallitus vaihtui tammikuun alussa ja suunnitelmat tulevalle keväälle käyvät jo kumina. Onneksi siitä on hyvä jatkaa mihin viime hallitus pääsi. Haluaisimme tehdä Tertasta teidän eli jäsenistön näköisen, joten jos kaipaat jotain meiltä niin kerrothan sen vaikka palautepoxin kautta.

Suunnitelmia tälle keväälle on:

6.2 Kalpan opiskelijapeliin osallistuminen

7.2 Tertan peli- ja pitsailta (alkoholiton)

Sitsit

Hoitsut vs. Inssit

Savonia Battle

sekä valmistuvien ”gaala”

*Pävämäärät varmistuvat myöhemmin, joten seuraathan meitä somessa.

 

Tapahtumien oheella olemme aktivoituneet myös sosiaali- ja koulutuspoliittisten asioiden hoidossa. Viime syksynä tehdystä opiskelijatyytyväisyyskyselystä nousseita asioita olemme vieneet eteenpäin hyvinvointityöryhmän, opiskelijoiden kyselytunnin sekä yksittäisten palavereiden kautta. Asiat muuttuvat hitaasti, mutta varmasti! Hyvinvointityöryhmä on jälleen kokoontumassa, joten kerrothan meille mikäli sinulla on jokin asia mitä voisimme lähteä ajamaan eteenpäin. Tällä hetkellä jäsenistöltä on tullut toive mm. siitä, että lukujärjestykset saisi ajoissa ja, että tunti muutoksia ei tulisi yhtäkkiä. Myös harjoittelutuntien järkevöittämistä ja mahdollisuutta sairaslomapäiviin on toivottu.

Tsemppiä kaikille opintoihin!

ps. muistathan, että tuutorihaku on vielä käynnissä!

Terkuin

Tertta ry:n pj Ella

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: