Kevättä rinnassa!

Huhtikuun eka päivä. Aprillipäivä. Lauantaipäivä. Vuoden neljäs kuukausi on aluillaan.

Tässä  vaiheessa on hyvä hetki pysähtyä ja miettiä mitä Tertan hallitus vuosimallia 2017 on saanut aikaan tähän mennessä.

Tämän vuoden puolella Tertta ry on ollut osallisena/järjestämässä muun muassa seuraavaa: Hyväntekeväisyys (Tatu ry), Opiskelijahaalari-tilaus, Savonia Battle, Winterfest, Hoitsut vs. Inssit, Tertan liikuntakokeilut, Tuutorihaku, Työtapaturmasitsit…

Hallituksen kokouksia on takana yhteensä kolme. Kokousten lisäksi olemme osallistuneet hallituksen kanssa (vaihtelevalla kokoonpanolla) muun muassa tammikuussa Tehyn järjestämään Osaava opiskelijayhdistys -koulutukseen sekä viime torstaina Savottan järjestämään Järjestöpäivään.

Lisäksi meillä on ollut paljon yhteistyötä Tehyn järjestöasiantuntijan Atte Mäen kanssa. Atte on ollut meidän hallitukselle korvaamaton yhdistystoiminnan koukeroihin tutustuessa. Näistä koulutuksista olemme saaneet korvaamatonta tietoa uudesta tehtävästämme, yhdistyskäytänteistä sekä toimintaa ohjaavasta yhdistyslaista.

Mitä se yhdistystoiminta oikein sitten on? Siihen kuuluu paljon kaikkea ja vielä vähän enemmän. Viimeistään ensimmäisen kuukauden jälkeen olemme huomanneet, että pelkkä kokouksissa kerran kuussa istuminen ei riitä. Tietenkin tekeminen on omasta halusta ja aikatauluista kiinni, mutta koska rahaa tästä hommasta ei saa, täytyy yhdistystoimintaa kohtaan olla tietynlainen palo. Toiminta on kuitenkin itsessään palkitsevaa!

Omasta ja tämän vuoden hallituksen puolesta voin sanoa, että Tertta ry tulee uudistumaan tänä vuonna. Tavoitteemme on jokaisen terttalaisen oma yhdistys, joka tarjoaa tukea opiskelijan arkeen ja viihdykettä vapaa-aikaan. Pyrimme vaalimaan myös perinteitä ja tutut Tertan tapahtumat ovat tulleet jäädäkseen.

Tänä vuonna painotus on erityisesti opiskelijan hyvinvoinnissa ja tämän vuoksi toivomme terttalaisilta palautetta ja ehdotuksia toiminnan kehittämiseksi. Palautetta voit antaa esimerkiksi PalauteBoxin kautta.

Millaisena sinä haluat nähdä Kuopion sosiaali- ja terveysalan opiskelijayhdistyksen tänä vuonna ja tulevaisuudessa?

Tsemppiä kaikille koulunpenkille, vappu on pian ovella!!

-PJ-Meri-

Ps. Tertta ry:n toiminta on kaikille jäsenille avointa eikä suljetun piirin toimintaa. Järjestö on perustettu jäseniään, ei hallitustaan varten. Olethan Sinä jo Tertta ry:n jäsen? Liittyminen on ilmaista.

Liittymislomake:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4OAPc4ziYdiGBwo_1MP5-k094PMfIyNe7SQZF13Ilnu0GBw/viewform?usp=sf_link

Kevätkokous tulossa toukokuussa!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: