Hallituksen kuulumisia

[Sähköpostitse tullut uutiskirje]

Hyvä opiskelija!
Kiitos siitä, että olet osa sosiaali- ja terveysalan opiskelijayhteisöämme. Toimin puheenjohtajana opiskelijayhdistys Tertassa, joka taas edustaa teistä jokaista. Tämän viestin tarkoitus on kertoa teille toiminnastamme, jäsenyydestämme ja ennen kaikkea siitä, miten toimintaa on kehitetty viimeisten kuukausien aikana. 

Tertta 2.0 -tiimimalli 2022

Tertan hallitus on järjestäytynyt vuoden 2022 alusta alkaen edunvalvonta-, haalari-, hallinto-, tapahtuma-, tuutori- ja viestintätiimeihin. Tiimeissä on 2-4 jäsentä ja jokaista tiimiä johtaa oman toimialan vastaava. Meillä on upea yli kymmenhenkinen aktiivinen hallitus, jonka jäsenet tekevät tätä toimintaa opintojensa ohella täydellä sydämellä, omalla vapaa-ajallaan ja lähestulkoon 24/7. Joskus vastaaminen saattaa kuitenkin kestää tai kaikkia toiveita ei voida toteuttaa, sen varmasti ymmärrätte. Hallitukseen pääsee tarkemmin tutustumaan verkkosivuiltamme: 

Edunvalvonta

Tertan tehtävä on ajaa opiskelijoiden etua. Edunvalvontatiimimme on tiivis osa Savonian terveysalan hyvinvointiryhmää ja toteuttaa esimerkiksi kahdesti vuodessa uusien opiskelijoiden kyselyn. Lisäksi edunvalvonta on muun muassa järjestänyt alamme YTHS-kyselyn, vienyt koulutuspäälliköille palautteita opetuksen laadusta – ja paljon muuta. Yhdistyksellä on nykyään myös omat häirintäyhdyshenkilöt, jotka tavoittaa kaikissa tilanteissa hairinta@terttary.com. Edunvalvonta tekee tiivistä yhteistyötä muun muassa ammattiliittojen Talentia ja Tehy sekä muiden opiskelijatoimijoiden kanssa.

Haalarit

Haalaritiimi on vuoden alusta asti pakertanut muun muassa uusien haalarisponsorien hankinnassa ja sanottakoon, että kevään 2022 fukseilla on varmaan tuplasti enemmän sponsoreita haalareissaan kuin allekirjoittaneella. Lisäksi toimitusvaikeuksien vuoksi haalaritiimi on kilpailuttanut haalareiden toimittajia. Jatkossa haalarit tullaan tilaamaan suoraan Kide.appista – tämäkin aivan uutena kehityskohteena tälle vuodelle! Psst. Olethan myös huomannut, että Tertan haalarimerkkejä saa nykyään hankittua Kide.appista https://kide.app/community/d6aa324c-b657-4d6b-9c1f-c3873fbcd52a)

Lisäksi meille on tulossa jo tuttujen merkkien lisäksi muutama uusi haalarimerkki, joista lisätietoa löydät sosiaalisesta mediastamme…

Hallinto

Hallintotiimin alkuvuoden suurimpiin saavutuksiin on kuulunut Tertan jäsenrekisterin siirtäminen Kide.appiin (https://kide.app/community/d6aa324c-b657-4d6b-9c1f-c3873fbcd52a). Lisäksi hallinnon alalla on päivitetty tietosuojaseloste, laadittu huomionosoitusohje Tertalle ja niin edelleen. Kevään rutistuksena on myös viime vuoden vuosikertomus ja kirjanpito kevätkokousta varten. Olethan siis jäsenemme? Jatkossa Terttaa koskevissa asioissa ei aina olla yhteydessä kaikkiin terveysalan opiskelijoihin, vaan osa asioista suunnataan suoraan jäsenistölle. Terttaa voi lähestyä aina esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa tai sähköpostitse info@terttary.com / puheenjohtaja@terttary.com. Tavoitat meidät myös joka toinen viikko toimistopäivystyksestä kampuksella!

Tapahtumat

Keneltäkään ei varmaan ole jäänyt välistä, että Tertan kauan odotetut vuosijuhlat järjestettiin Puikkarissa pari viikkoa sitten. Kiitos vielä kaikille osallistuneille! Vuosijuhlien lisäksi ei olla silti levätty laakereilla, vaan on järjestetty myös Hoitsut vs. Inssit -sitsit ja bileet sekä haalarikaste syksyn 2021 fukseille. Kevään aikana on tulossa vielä esimerkiksi kevään 2022 fuksien haalarikaste (14.4.), Wabun aarretta etsimässä -sitsit ja bileet (21.4., osta lippusi nyt!) yhdessä KuoTran kanssa, excursio muotoilun opiskelijoiden Mutkan kanssa toukokuussa ja paljon muuta. 

Syksyllä olemme mukana järjestämässä esimerkiksi Fuksiaisia, Tertan Starttia, Esileikkisitsejä & Seksibileitä, aktiivien ja tuutoreiden kiitosiltaa, sote-alan valtakunnallisia approja Jyväskylässä ja montaa muuta unohtumatonta tapahtumaa. Jos kaikki tuntuu nyt alkoholin juonnilta niin ei hätää – aloitimme myös uuden konseptin nimeltä Tertta Testaa. Ensimmäinen TeTe-kerta on jo 20.4. aiheena aikido ja siihenkin voit ostaa pääsyn Kide.appista (https://kide.app/community/d6aa324c-b657-4d6b-9c1f-c3873fbcd52a). Ahkerimmille testaajille on luvassa haalarimerkkejä! Vihjattakoon, että toukokuun TeTe:n aiheena on laji, jota allekirjoittanut ei oikein voi sietää… 😉

Tuutorointi

Tertan ydintoimintaa on yhä edelleen tuutorointi – ja iloksemme meillä onkin noin 70 vastavalittua tuutoria! Huikea määrä, mistä tuutoritiimi on todella kiitollinen ja ylpeä. Tuutorit ovat jokseenkin Tertan selkäranka, sillä ilman tuutoreita uusien opiskelijoiden vastaanotto jäisi puolitiehen. Tuutorien lisäksi meillä on huikea Tertan vapaaehtoisten joukko, jotka ovat mukana esimerkiksi tapahtumissa ja koulutusesittelyissä. Jos tahdot mukaan tällaiseksi vapaaehtoiseksi, ole yhteydessä! Tuutoritiimi pyrkii järjestämään vuoden aikana tuutoreille tuutorikokouksia ja tietysti aiemmin mainitun kiitosillan, jossa sauna on lämmin ja juomat kylmiä.

Viestintä

Tertta viestii virallisissa asioissa edelleen sähköpostitse, mutta suurin osa sisällöstämme on Instagramissa. Lisäksi löydät meidät edelleen Facebookista ja Kide.appista. Uudistimme verkkosivumme aivan hetki sitten, eli ellet ole niitä vielä tsekannut, nyt on sen aika. Viestinnän suhteen on laadittu muun muassa viestinnän vuosikello ja Tertan graafinen ohje. 

Kiitos edelleen jokaiselle teille, että olette osana tätä suurta yhteisöä – toivon mukaan nähdään mahdollisimman monen kanssa etsimässä Wabun aarretta Albatrossissa! 

t. Mikko

Mikko Sipilä

Hallituksen puheenjohtaja | Chair of the Board

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: