Tertta ry 5+2v Vuosijuhlat 26.3.

[LOPPUUNMYYTY]

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi juhlistamaan Tertta ry:n seitsenvuotista taipaletta vuosijuhlien merkeissä. Vietämme Tertta ry:n ensimmäistä vuosijuhlaa 26.3.2022 Original Sokos Hotel Puijonsarvessa Kuopiossa.

Ovet aukeavat juhlaväelle kello 18.00. Illan aikana pääsemme nauttimaan puheista, ohjelmasta ja musiikista sekä tietysti herkullisesta juhlaillallisesta. Illan ja muisteloiden jälkeen siirrymme jatkamaan iltaa Apteekkariin, joka sijaitsee kävelymatkan päässä juhlapaikalta. Vuosijuhlien jälkeisenä päivänä on juhlaväelle tarjolla vielä silliaamiainen, jonne on kuljetus Kuopion keskustasta.

Liput ovat myynnissä 3.2.2022 kello 16.00 alkaen ja ne ovat saatavilla kide.app:n kautta. Tehyn jäsenille lipun hinta on 45 € ja muille 50 €. Lippua ostaessasi varaudu kirjoittamaan alennukseen oikeuttava Tehyn jäsennumero. Lippuun sisältyy pääsy pääjuhlaan, jatkoille sekä seuraavan päivän silliaamiaiselle. Juhlaan mahtuu 120 vierasta, joista osa on kutsuvieraita. Jokainen osallistuja ostaa oman lippunsa ja mahdollisen avecin voi mainita sille tarkoitetussa kohdassa lippua ostettaessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: