Fuksiboxi

Tertan haalarit

Hei Sinä uusi sosiaali- ja terveysalan opiskelija! Tervetulloo Kuopijoon, kalakukkojen luvattuun kaupunkiin, mualimannapaan!

Ensimmäiseksi onnittelut opiskelupaikasta!

Olit sitten tuleva:

  • sairaanhoitaja,
  • kätilö,
  • fysioterapeutti,
  • röntgenhoitaja,
  • bioanalyytikko,
  • terveydenhoitaja,
  • suuhygienisti,
  • ensihoitaja tai
  • sosionomi,

niin olet hyvin tervetullut Tertan värikkääseen joukkoon!

Kuten huomaat, meitä on moneksi ja yksin ei tarvitse jäädä. Koulutuksen jälkeen olemme kuitenkin kaikki yhtä arvokkaasti sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisia. Mutta ei mennä kuitenkaan vielä niin pitkälle, sillä opinnothan ovat vasta alussa.

Ennen koulun aloitusta:

Muista ottaa opiskelupaikka vastaan. Seuraavaksi liity SavoniaStart – aloittavien uusien opiskelijoiden ryhmään Facebookissa! Sieltä löydät omat tuutorisi ja uudet koulukaverisi. Ryhmässä olevat tuutorit ovat tehneet myös uudelle luokallesi oman ryhmän, johon kannattaa liittyä!

Tässä välissä on hyvä hoitaa myös asuntoasiat kuntoon. Kuopas tarjoaa edullisia opiskelija-asuntoja. Lisäksi kannattaa etsiä asuntoa myös Tori.fi ja Vuokra-asunnot Kuopio fb-ryhmän kautta.

Sitten on tietenkin tässä välissä hyvä käydä tykkäämässä Tertta ry:stä Facebookissa ja painaa seuraa-nappulaa Instagramissa. Näin pysytte kärryllä missä muut terttalaiset liikkuvat.

Ensimmäiset päivät:

Uuden opiskelijan materiaalissa sinulle kerrotaan, mikä päivä aloitat opinnot ja minne sinun täytyy tulla. Tuutorit ovat opastamassa sinua oikeisiin paikkoihin. Tuutorit tunnistat violeteista haalareista sekä pinkistä tuutoripaidasta.

Tässä vaiheessa on hyvä liittyä myös Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakuntaan SAVOTTA:an sekä oman alasi opiskelijajärjestöön eli meihin Terttaan! Saat opiskelukortin ja pääset nauttimaan mahtavista eduista.

Tämän lisäksi kannattaa liittyä Tehyn opiskelijajäseneksi! Pääset nauttimaan heidän tarjoamista eduista, eikä se maksa yhtään mitään. Liity Tehyn opiskelijajäseneksi tästä!

Ensimmäisellä tai toisella viikolla järjestämme Tertan Startin. Luvassa on siis hauskaa ohjelmaa kaupunkisuunnistuksen merkeissä. Tähän kannattaa osallistua, sillä monet kertovat ryhmästä tulleen paljon yhtenäisempi tämän päivän jälkeen.

Annetaan terttalaisen sydämen sykkiä!

xx – Tertan hallitus 2022

%d bloggaajaa tykkää tästä: