Koronasta selvitään – yhdessä eteenpäin!

Kaikki tietävät, että iso K on langettanut suuren varjonsa myös opiskelijatoiminnan päälle vuosien 2020-2021 aikana. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että valoa on tunnelin päässä ja pari ulkotapahtumaakin ollaan jo päästy järjestämään! 🙂 Hallitus pyrkii kovaa kyytiä palauttamaan toimintaa takaisin koronaa edeltävälle ajalle, ja lupaammekin, että seuraava puoli vuotta tulee korvaamaan paljon menetettyjä ilon hetkiä. Suosittelemme … More Koronasta selvitään – yhdessä eteenpäin!

SAVE THE DATE – vuosijuhlat 26.9.2020

Syksyllä Tertta ry pääsee toivottavasti suunnitelmien mukaan juhlistamaan 5-vuotista ikäänsä vuosijuhlien merkissä. Tapahtumapaikkana meitä palvelee Original Sokos Hotel Puijonsarven Puikkari. Kello 17.00 on cocktailtilaisuus ja itse vuosijuhlat ovat kello 18.00-00.00 välisenä aikana, josta on tarkoitus jatkaa iltaa Apteekkariin. Kutsut lähetään yhteistyökumppaneille ja muille opiskelijayhdistyksille lähiaikoina. Illalliskorttien myynti avataan kesän jälkeen lähempänä päivämäärää. Save the date!

Minäkö hallituslaiseksi?

Onko sinulla halua kehittää opiskelijaelämää? Pidätkö ihmisten kanssa touhuamisesta, omien mielenkiinnon kohteiden hyödyntämisestä ja Tertan sekä itsesi kehittämisestä? Meillä Tertta ry:n hallituksessa on monta paikkaa odottamassa uusia hallituslaisia. Tällä hetkellä hallituksessamme toimii puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri sekä rahastonhoitaja. Heidän hommaansa kuuluu huolehtia, että yhdistys toimii ohjeistuksien määräämällä tavalla. Teille opiskelijoille näkyvää toimintaa on muun muassa tapahtumat, … More Minäkö hallituslaiseksi?

Me kysyimme, te vastasitte.

Hei ja mukavaa huhtikuun alkua! Kiitos teille kaikille jotka vastasitte kehittämiskyselyyn. Alla kerromme teille hieman millaisia vastauksia kyselystämme tuli ja miten pyrimme vastaamaan niihin.                     TAPAHTUMAT: MILLOIN JA MISSÄ: Loppuviikon päivät osoittautuivat kyselyssä parhaaksi ajankohdaksi järjestää tapahtumia. Pisimmän tikun tässä kisassa veti torstai, Parhaana aikana pidettiin alkuiltaa … More Me kysyimme, te vastasitte.

Tertan tuutorihaku on vielä käynnissä

Sinustako Tertan tuutori?!! Vielä on mahdollista hakea tuutoriksi, aikaa ensi viikon maanantaihin 12.2 asti. Tästä voit käydä tuutorihakemuksen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezeSbNTNefvzrhL5hfVpvW3h467oqx4Qc7qTr7EGerUhW3Xg/viewform?c=0&w=1 Miksi sitten hakea tuutoriksi? Tapaat uusia ihmisiä niin Tertan sisältä, kuin muistakin opiskelijayhdistyksistä. Saat vastuuta juuri niin paljon kuin haluat. Ei siis tarvitse pelätä, että tuutorin pesti tuntuisi raskaalta opintojen oheella. Voit hakea ryhmätuutoriksi, joka ohjaa aloittavaa … More Tertan tuutorihaku on vielä käynnissä

Uusi vuosi, uudet kuviot

Vuosi 2018 on jo mukavasti pyörähtäny käyntiin. Hallitus vaihtui tammikuun alussa ja suunnitelmat tulevalle keväälle käyvät jo kumina. Onneksi siitä on hyvä jatkaa mihin viime hallitus pääsi. Haluaisimme tehdä Tertasta teidän eli jäsenistön näköisen, joten jos kaipaat jotain meiltä niin kerrothan sen vaikka palautepoxin kautta. Suunnitelmia tälle keväälle on: 6.2 Kalpan opiskelijapeliin osallistuminen 7.2 Tertan … More Uusi vuosi, uudet kuviot

Kevättä rinnassa!

Huhtikuun eka päivä. Aprillipäivä. Lauantaipäivä. Vuoden neljäs kuukausi on aluillaan. Tässä  vaiheessa on hyvä hetki pysähtyä ja miettiä mitä Tertan hallitus vuosimallia 2017 on saanut aikaan tähän mennessä. Tämän vuoden puolella Tertta ry on ollut osallisena/järjestämässä muun muassa seuraavaa: Hyväntekeväisyys (Tatu ry), Opiskelijahaalari-tilaus, Savonia Battle, Winterfest, Hoitsut vs. Inssit, Tertan liikuntakokeilut, Tuutorihaku, Työtapaturmasitsit… Hallituksen kokouksia on … More Kevättä rinnassa!